Η Λευκάδα ανήκει στα Επτάνησα και μοιράζεται το ίδιο πανέμορφο περιβάλλον του Ιόνιου με τα υπόλοιπα νησιά, αλλά με ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς η πρόσβαση στη Λευκάδα από την γειτονική Αιτωλοακαρνανία γίνεται οδικώς και το νησί δεν έχει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ακτοπλοΐας. Στην Λευκάδα θα βρείτε εξαιρετικές παραλίες και τουριστικές υποδομές, οργανωμένη μαρίνα και περίφημα τοπικά προϊόντα.

Η Λευκάδα καλύπτει πολλές από τις επιθυμίες των επισκεπτών ως τουριστικός προορισμός. Η Λευκάδα διαθέτει πολλά αξιοθέατα. Το ίδιο το φυσικό περιβάλλον της Λευκάδας είναι υπέροχο και δημιουργεί εικόνες καταπληκτικές. Από τα καλύτερα αξιοθέατα μπορούν να θεωρηθούν όλες οι παραλίες στην δυτική Λευκάδα που βρίσκονται στην άκρη απότομων γκρεμών. Ενώ εξαιρετικές εικόνες θα δείτε και σε όλη την λιμνοθάλασσα της Λευκάδας. Βέβαια εκτός από το φυσικό περιβάλλον, τα βουνά, τα δάση, τα ακρωτήρια και τους καταρράκτες, υπάρχουν και οι ανθρώπινες κατασκευές. Ένα μεγάλο αξιοθέατο είναι η πόλη της Λευκάδας με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της στις παραδοσιακές κατασκευές, όπως και τα ορεινά χωριά της Λευκάδας που κρατάνε σε μεγάλο βαθμό το παραδοσιακό τους ύφος. Αξιοθέατα αρχαιολογικού, ιστορικού, θρησκευτικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος θα βρείτε παντού στην Λευκάδα.

Ικανοποιούμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη… Ταξιδέψτε με οικογενειακό αυτοκίνητοαυτοκίνητο VIP αλλά και με Mini Van για μεγάλες παρέες…

Στην προσφορά που θα σας αποσταλεί μετά το αίτημα σας θα περιλαμβάνονται τα καύσιμα, τα διόδια, το πάρκινγκ και όλοι οι φόροι.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Image Gallery