Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται ισχύουν για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που αγοράζονται από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας στην Ελλάδα μέσα από το theocar.com.

Στην περίπτωση που ο πελάτης δε μείνει ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε στο theocar.com, έχει το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων ή υπηρεσιών για οποιοδήποτε λόγο και με τον τρόπο με τον οποίο έλαβε την παραγγελία του. Επιστροφές γίνονται δεκτές 3 ημέρες πριν την ημερομηνία κράτησης. Σε κάθε περίπτωση το κόστος επιστροφής επιβαρύνει την Εταιρία.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η αγορά. Στην περίπτωση αγοράς με αντικαταβολή, τα χρήματα επιστρέφονται μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 5 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία το προϊόν επέστρεψε στην Εταιρία. Ωστόσο στην περίπτωση κατά την οποία ο πελάτης επιλέξει ως μέθοδο παραγγελίας την τηλεφωνική κράτηση με κατάθεση προκαταβολής η οποία αντιστοιχεί το 50% της τιμής του προϊόντος, το προϊόν ή υπηρεσία δεσμεύεται μέχρι την ημερομηνία κράτησης. Αν όμως μετά την πάροδο του εκάστοτε διαστήματος, όπως περιγράφηκε ανωτέρω, ο πελάτης δεν έχει παραλάβει το συγκεκριμένο προϊόν, τότε αυτό αποδεσμεύεται χωρίς να του επιστραφεί η προκαταβολή.

Ο πελάτης έχει επιπλέον το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία 3 ημέρες πριν την ημερομηνία κράτησης, οποιαδήποτε στιγμή, προτού αυτή εκτελεσθεί. Στην περίπτωση, πλην της αντικαταβολής, που η πληρωμή έχει γίνει με χρέωση πιστωτική ή χρεωστικής κάρτας ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο. Δίδεται, επιπλέον, η δυνατότητα στους πελάτες μας η επιλογή να διατηρήσουν την πίστωση χωρίς να τους επιστραφεί το σχετικό ποσό. Στην περίπτωση αυτή η χρήση της πίστωσης αυτής από τον πελάτη πρέπει να γίνει εντός 3 μηνών, διαφορετικά με το πέρας του τριμήνου αυτή χάνεται.