Ιδιωτικές εκδρομές Σας προτείνουμε μια ξεχωριστή εμπειρία, μια αξέχαστη μέρα. Θα ταξιδέψετε χωρίς άγχος και κούραση.  Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου οδηγού μας, απολαύστε τη διαδρομή… Επιλέξτε ανάμεσα στις ιδιωτικές εκδρομές που θα βρείτε παρακάτω ή προτίνετέ μας κάποιον νέο προορισμό που έχετε βάλει στο νου σας! Με όλες τις ανέσεις ενός αυτοκινήτου που τηρεί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας, με καθίσματα για μωρά-παιδία αν χρειαστεί. Ξεχάστε τα ωράρια, το parking, τον προσανατολισμό. Απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε μια ξένη χώρα, της κλοπής, του ατυχήματος.. Μπορείτε να διαμορφώσετε μόνοι σας το πρόγραμμά σας ανάλογα με τις ορέξεις σας. Ο οδηγός μας είναι εκεί για να σας βοηθήσει, να σας ενημερώσει, να σας διευκολύνει στις όποιες απορίες, δυσκολίες συναντήσετε.

Ικανοποιούμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη… Ταξιδέψτε με οικογενειακό αυτοκίνητοαυτοκίνητο VIP αλλά και με Mini Van για μεγάλες παρέες…

Αθήνα (Full day)

Ιδιωτική εκδρομή στην Αθήνα: Για αυτούς που θέλουν να δουν λίγο από όλα από την πρωτεύουσα της Ελλάδας, αυτή είναι η τέλεια εκδρομή!

Αρχαία Ολυμπία (Half Day – Full day)

Η Ολυμπία, ήταν πόλη της αρχαίας Ελλάδας στην Ηλεία, γνωστή ως ο τόπος διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων

Αργολίδα (Full day)

Επίσκεψη του περίφημου θεάτρου της Επιδαύρου με την παγκοσμίως μοναδική ακουστική

Καλάβρυτα (Full day)

Θα επισκεφτείτε το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ

Δελφοί (Half Day – Full day)

Οι Δελφοί, ο ‘ομφαλός του κόσμου’ κυριάρχησαν για περίπου χίλια χρόνια την ζωή της Ελλάδας.

Λευκάδα (Full day)

Η Λευκάδα καλύπτει πολλές από τις επιθυμίες των επισκεπτών ως τουριστικός προορισμός